Quote:
Originally Posted by Gluse
Hvala svima na iscrpnim objašnjenjima vidim da vas je tema zainteresirala a meni ste puno pomogli jednom davno sam provao snimiti semple za bubanj ali tada još nisam imao kvalitetnu opremu radio sam na bheringeru b1 i terateku nisam zadovoljam postignutim jer za snimanje kvalitetnog sempla treba imati jako kvalitetnu opremu i dobar istrument u sto sam imao "akademskog" bubnjara tj udaraljke .
Dakle hti sam reć da prave semplove možemo snimiti u kvalitetnim studijima sa vrlo kvalitetnim muzicarima koji imaju žicu za glasnoću i vrlo ćiste udarce tj tonove te kvalitetne instrumente pojačala i mikrofone te zvučnu karticu.
Ja danas imama prootols digi2 road mikrofon te vrlo kvalitetan pc ali mislim da to nije dovoljno još mi treba kvalitetan bass izolirana prostorija faradejev kavez jer svi znamo da bass lovi fm radio stanice to je potrebno da filteri budu što manje u funkciji (XLR) dobrog basistu i puno živaca
Mozda ram perverzam kod ovoga ali gledajmo realno ovdje se razgovara o ideali a ne o amaterizmu
Za mene stemberg radi jako kvalitetne semplove napr. stemberg halion string edition libary
Dakle da sada rezimiramo po vama su ovi bass semplovi in
Coloss
Trilogy
Broomstick Bass
Virtual bassist
Motu
Sample od Akaia "Fender bass"
'Bass Legends Vol.1
još jednom hvala
|
Evo da se javim i da kazem nesto

ovaj Trilogy, instalirao, probao i moram reci da je FUj fakat.. iznenadio sam se.. pa zar nemoze niko da odradi neki bass vst instrument, da zvuci normalno, ono jednostavno normalno, pa covjece fakat, bolji mi onaj midi bas zvuk vec od trilogy, fakat je bezveze, mislio sam da je nesto stvarno, ali ono nista, sve bezveze, zvukovi do bola... hajd neka mi neko kaze, ako i koristi koji je to naziv bass vst instrumenta u studiju ?
Dali je neko koristio ovaj Coloss? Ima li tko da koristi neki da je normalan, i da valja cemu ? Hajd napisite molim vas sta vi koristite u svojim projektima ....
Hvala i pozdrav
/moderator
ispravljeno u skladu sa pravilnikom o pirateriji