Re: Mislim da odustajem...
Draga Anita,prvo malo da se predstavim ime mi je Martin,neradim mnogo studijske tripove nego uglavnom "live" - svirke,koncerte,sta vec...iako imam imam iza sebe nekoliko studijskih projekata i pravo da ti kazem TOTALNO TE KAPIRAM,kad radim live (a radim stotinak desavanja godisnje) uglavnom se borim salosom akustikom lokala,losim talentima na bini,treba da izrentam tehniku za cenu koja je gazdi lokala prihvatljiva i njega bash briga ocu li ja doneti triple C kompresor ili ne,njega briga da napravi promet u shanku...a onda mi se pojavi idiotgitarista i donese marshall sa 4x12" zvucnicima odvrne "na 3 sata" i kaze vokal se nista necuje.I onda ja pored 110db sa bine treba da se borim da mi izadju vokali etc,etc.Znaci gade mi se svi.Na kraju mi od cele scene ostane 4 normalne ekipe (Tanja Banjanin,Movin' house,Osmi Dan i Charlie B - mozda ne tim redosledom) i ja shvatim da vise nemogu da vidim muzicare,menadzere,event agencije...Pa sam rekao sebi "ok dizem cenu" ali onda sam i dalje kurva samo malo skuplja.Pa rekoh da se okrenenm studijskom radu a onda ovdi procitam tvoj post i totalno se skenjam na umetnost.BTW (iliti usput) moj tata je izgubio 20 godina kao vlasnik stamparije,stavio kljuc u bravu i vratio se umetnosti - sad nakon 20+ godina ponovo slika.Slike mu kostaju 5000 eura i niko ih ne kupuje,on zivi u Krcedinu u nekom ateljeu i nemam pojma od cega zivi...
Ja bas tako extremno nemogu jer imam 2 dece koje jako volim i nebih da im ostavim isto sto je i meni moj cale (nista) ali ipak genetski imam dosta artisticni kod upisan pa nemogu da tezgarim,a od "umetnosti" nemogu da zivim.
Verujem da ti nisam pomogao ali nisi ti sad u "losem fazonu" i "tripu" nego si
udarila u plafon i sad hoces dalje.
R E S P E C T
Martin
|