Quote:
Originally Posted by Dushan_S
...meni je to (izvinjavam se na sirovom poređenju) kao da mu ga dam po velikoj nu?di u WC-u i nakon toga ugledam svoj izmet u wc ?olji pa se zgrozim nad mirisom i izgledom, pa nakon toga 3 dana tvrdim kako ne mogu da jedem jer samo mislim na izmet i kako je to sve nepodno?ljivo. Pa sad moram izabrati ili neću vi?e ići u wc ili neću vi?e jeste jer me taj negativan do?ivljaj tako "ozrači" da mi jelo presedne.
|
Ti si skroz lud i ma?tovit lik

,volim tvoje postove.Nek mi Anita ne zamjeri na mo?da grubljim riječima,ja često nemam takta ni ?ivaca sve podrobno elaborirati ko Dushan.
Anita ,Dushan ti je objasnil da ide i jedno i drugo,samo kak on veli ča?a mora biti napola puna,a ne na pola prazna.Tipično rije?enje za tvoj problem jest da sjedne? za instrument i nauči? ne?to novoga,probaj jedno vrijeme prestati razvlačiti violine i oku?atj se u drugom ?anru muzike,npr.izmisli neku progresiju(ne neku koju zna?,nego onu koju ne zna?),rasviraj arpeđa tih akordi i zezaj se sa kreiranjem sola?e, garantiram ti da kreativnost i ideje budu frcali.Dakle rad,rad,rad i samo rad.Pored toga ti od pizdarija sjedne 1000eu na račun(za pol minute jednostavno slo?ene muzike),alo mici,jel bi trebal biti ko sretniji?A ti jadikuje?.Pored svega toga si izabrala orkestranu muziku,?to ti omogućava da zaradi?,drugim riječima ide? linijom manjeg otpora(ne?to slično kao i etno izvođači)budući da takvu muziku ne radi gotovo nitko,pa se i dobro prodaje,dakle ima? apsolutno sve atribute,a svrbi te v riti

,lepo se primi posla i sve se bude poslo?ilo.