Thread: Revalver II
View Single Post
Old 13-01-2007, 05:09 PM   #18
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Revalver II

Quote:
Originally Posted by MD
Ne znam , ja imam duncane pasivne. Treba se dosta namučiti, eto meni puno bolje radi ovaj over driver ispred kittyja od TS simulacije.
To sam shvatio jer sam htio i?čačkati preset od prekjučer (nema saveanja u demo verziji), ali nikako nisam mogao dobiti či?ći sound ko prekjučer, pa sam kombinirao i ovo mi se svidjelo.
Treba pročačkati po onim bass kontrolama, jer mi se cini da to zaglu?uje dosta.

Ne znam, evo nekakve dvije ritam gitare, kratko sam maloprije snimio, malo je tiho jer sam nabrzinu instalirao suh nuendo na ove windowse da snimim to.
Samo čisti revalver, bez dodatnih efekata, mo?da je mutno, no sve se da naknadno eqom srediti i kompresorom .
Isti setup, malo različito pode?eno.

Kod svega mi se ne sviđa prevelik ?um, to mi se nije sviđalo ni kod A2 ni gr2, toga na line 6 gearboxu nema, tamo odvrnem sve do kraja i opet noise gate radi odlično. Ovdje ne poma?e ni kad idem prvo kroz line 6 noise gate pa u nuendo, ?to inače radi s simulanalogom, nemam pojma za?to.
Pazi, ja nemam nikakav ?um ne znam odakle ti? Mislim ima ga ako surovo prepanji i gain na amp-u i pedalu.
Najbolji mi je prvi mp3, ne mo?da toliko sam po sebi, ali mislim da kad bi se layer-ovao jo? jedan par gitara sa njima, lepo bi radilo.

Quote:
Nisam Dushan , ali "metal shop", paket od line 6 je po meni daleko iznad svega ovoga.
Ne znam kakvu tehnologiju koriste, ali nije mi jasno kako je drugi nisu mogli do sada shvatiti
Pa meni nije. Ne u smislu, koliko je "?ivotno" i koliko podseća na pona?anje prave stvari. Line 6 generalno zvuči malo ravno, izbrijano, nije ba? sjajno ?to se tiče dinamike, nego generalno, u Revalveru postoji samo jedno jedino pravo HiGain pojačalo, koje bi valjda trebalo da je Boogie, ali meni ne zvuči kao Boogie uop?te (bar ne kao noviji Boogie-ji) već kao neki surogat JCM 900 i 5150 i nečeg trećeg, jako je svetlo pojačalo sa nekim nagla?enim srednjim i sa karakterom gain-a koji mi je vi?e neka ideologija 80-ih na 90-e. Line 6 su ba? u High gain fazonu pa kad uzme? metal pack, dobije? mnogo opcija i firmu koja stavlja te?i?te na HM tr?i?te, ali mi clean i blago distorzirani zvuci nekako bolje rade sa Revalver-a, mislim da bih pre prevario nekoga da se radi o otpanjenom lampa pojačalu koje je tek malo pre?lo u overdrive sa Revalverom nego sa POD-om, ali bih radije snimao Dist gitare sa POD-om nego sa Revalverom.
Ko zna mo?da kasnije malo porade na HiGain-u pa dodaju jo? neke modele ili malo nagruvaju ovog "Kitty"-ja. Svejedno mi je ovaj Kitty mnogo bolja simulacija od GR2 i Amplitube 2, to definitivno.
Dushan_S is offline   Reply With Quote