Quote:
Originally Posted by balthazaar
poz!
dopada mi se i sajt i mjuza
zanimljiva koncepcija pjesama, dosta originalno, ima ?meka, ludi vokali, podsjeca me sve malo na stvari tipa Prodigy ili Apolo 440 ili nesto slicno, takodje nije daleko ni od Crystal Methoda.Mada, naravno tvrdji gitarski rifovi su kod tebe izra?eniji.Ja bih jednino mo?da imao malu zamjerku na sami zvuk bubnja, mogao si to malo da lejerujes, kao sto se radi u takvoj vrsti muzike,znaci da kombinujes par tvikovanih linja odjednom-to dava poseban ?mek.?to se tiče produkcje, sve je malo mutno i neizdefinisano po mom ukusu, al i to ima svojih čari!
Sve u svemu-Svaka Čast!Dopada mi se, iako nisam ba? neki veliki fan ovakvog zvuka gitare...
|
Pozdrav balhazaare, i ja sam svestan toga sto kazes u vezi bubnja i produkcije, ali ovo je otprilike treca verzija ovih pesama,prvo sam radio u Acidu, pa u Cubaseu, pa kad sam skontao Cubase uradio sam ih ponovo, tako da sam se godinama vrteo u krug. Morao sam jednom da presecem i da nastavim dalje, jer zapoceo sam jos mnogo pesama koje stoje na cekanju. Mislim da ce ovo na cemu sada radim zvucati mnogo bolje i ozbiljnije u produkcijskom smislu, jedino je pitanje koliko ce mi vremena trebati za to.