Re: Mislim da odustajem...
Vremena se mjenjaju a s njima i ljudi. Iz dana u dan po forumima sve vishe ljudi razmishlja o tome kako je zapravo ponizhavajuche staviti bilo kakvu cijenu na kreativnost, slobodu, izrazhavanje, iskustvo i slobodno vrijeme. Iznimno me veseli chinjenica da ima sve vishe ovakvih diskusija i razmishljanja.
Svi znamo da svaki cigo svoga konja hvali i da svi tjeraju vodu na svoj mlin. Siguran sam da ti nikakva sugestija nie potrebna. Kad dodje vrijeme odluke znat chesh tochno shto trebash uchiniti. Kad svi putevi djeluju jednako "pametno" odluku donesi u skladu s emocijama. Emocije upravo tome i sluzhe. Kad razum i logika zakazhu poslushaj shto emocije kazhu. A najbolje odluke su one koje uvijek ponovo mozhesh donjeti. Zapravo... svaki dan treba donjeti nove odluke jer su okolnosti svaki dan drugachije. Zhivi svaki dan kao da ti je zadnji... ovo je samo vozhnja na kojoj skupljamo iskustva. Onaj koi nikada nie pogrijeshio - nikada nishta nie niti pokushao.