View Single Post
Old 13-01-2007, 12:18 AM   #26
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by ANITA
Ma koliko mlad da jesi, u rečenici gore rekao si sve ?to mi je moja bolja polovica danas rekla... znači i nisi ba? tako mlad.
Ili tvoja bolja polovina nije toliko matora...

Nisam ti nikada iskomentarisao onaj tvoj text, jer mislim da je mnogo lep upravo zato sto govori sasvim suprotno od onoga sto si ti verovala da pises. Kraj je uvek ultimativan. Ne pruza ti mogucnost za pitanja ili preispitivanja. Dok ti imas kada da o tome razmisljas, znaci da ti treba samo vetar u jedra (ili 25 po turu ).

Ja stvarno nemam nameru da ti povladjujem u ovim samosazaljevanjima koja nisu utemeljena ni u cemu objektivnom. Uzmi te svoje "najgore" radove, pa ih preslusaj, ali posteno, bez pristrasnosti i reci da li oni jesu ili nisu deo tebe. To da li si uzela lovu za njih i to koliku si uzela, nema nikakve veze.

Ako ti nesto znaci, od sada ti radi iz ubedjenja, a ja cu da uzimam tvoje honorare, pa kad ja budem letovao na MAldivima, i kada me bude opsluzivalo 6 super modela, onda cu te pitati da li i dalje mislis isto!!!

A ima tu jos nesto... Ako ne budes radila, ja nikad necu moci da ti dodjem u goste, jer neces imati dovoljno sredstava da ugostis ovakvu propalicu

DAkle, tutanj svi, da se nesto radi !!!

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline