View Single Post
Old 12-01-2007, 10:22 PM   #19
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by ANITA
Moritz, Oggy, strasni zmaj, Lesha... svi koji razumijete o čemu govorim....
hvala ljudi.

Stvarno sam potonula. Ne trazim sad neka strasna rjesenja, koliko razumjevanje i iskustva drugih koji su tonuli pa se ipak vratili na povr?inu. Oggy... sjećas li se mog texta koji zavr?ava sa "?to ako je taj dan danas?".... vidi? da je ta priča počela jo? tada! Stvarno ne znam koji mi je

Strasni zmaj - ne mogu postati kućanica ni da hoću , s obzirom da kad djeca spavaju ja provodim svaku slobodnu sekundu u studiju... čak se ni ne viđam s ljudima jer mi je ?ao toliko malo slobodnog vremena utro?iti na čavrljanja. Postala sam ozbiljna ?krtica s vremenom... i onda sjednem za klavir, poku?am se predati tome i radim sranja, sranja, mediokritete, sranja.... zvuči poznato, zvuči tipično, ne zvuči kao ja.... i tako dan za danom... u pm....
Imao sam i ja skorije jako slicnu fazu obzirom da sam bas svasta radio poslednje dve godine i opasno me prodrmalo. Zadala si udarac sama sebi, svom zivotu. Zivot je borba, tvoj je zivot muzika, to si ti (isto mislim i za sebe). Nauci da trpis udarce i da se boris za to sto zelis u svom zivotu. Ako si u klinchu, izvuci se iz toga. Evo ja sam prosle godine prelomio, zavrsicu visu geodetsku kao moj stari, i ako vec moram da zavisim od necega, neka to ne bude muzika u kojoj najvece prihode dobijas od uglavnom najgore sorte ljudi (neostvarenih, iskomplexiranih, sujetnih). Zivi svoj zivot onako kako zelis, razocarenja ce uvek biti. I naravno, kad radis nesto za novac, koliko god si u mogucnosti ostavi nesto svoje, neki svoj pecat. Dobra je stvar imati neki posao u rezervi, ali koliko vidim, tebi izdrzavanje ne predstavlja neki veliki problem jos uvek, te stoga... Biraj sa kim ces raditi, i tom nekom kome radis za pare dozvoli da se umesa sa svojim idejama pre samog starta.

U svakom slucaju, teme ovog tipa, bar od tebe, ne zelim vise videti. Muzika ti je fenomenalna i postoje ljudi kojima tvoja muzika ulepsava zivot. Zar mozes nesto vise pozeleti?

toliko od mene...
kVu is offline