slažem se s baltazarom (tj. kinezima) da je muzika ogledalo stanja svijesti (i obrazovanosti)...
kod nas je nastao turbo folk kad je krenuo rat i loša vlast, besparica....dajte narodu malo više para, niko više neće kukati, malo će se više putovati, ljudima neće biti glavna misao kako pregurati do prvog nego na koji će sledeći koncert, u koju će sledeću državu putovati...
lako bi se podigla kulturna svijest naroda....ali kome to odgovara. Ne nalaze se lako (diplomirani) robovi koji rade i subotom za 400e...niko nam nije kriv, sami biramo vlast. Meni je to neshvatljivo, isti ljudi već deceniju ipo seru po televiziji istu stvar, nikako da se pojavi neko da promijeni ovu našu debilnu političku atmosveru. To me stvarno deprimira, a od politike sve kreće....i ekonomija i kultura zavise od toga...naravno da nisam rekao ništa novo, ali ne treba se čuditi zašto nam je muzika ovako glupa. Prosto me čudi kako je bar slika u redu. Moglo bi se reći da su nam kolege koje rade video produkciju ipak otišle klasu ispred, jer bogami kod nas se može vidjeti i par dobrih spotova...šteta što se najbolje doživljavaju sa MUTE. Jes da je lakše slikat polugolu guzicu, ali ipak...