View Single Post
Old 08-01-2007, 02:11 PM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Najbolji Studio U Srbiji?

Eh... da ne dodje do nesporazuma. Nisam bio u dvojci i nisam izneo svoj sud na osnovu liste opreme, vec na osnovu onoga sto je iz tih studija izaslo... apsolutno subjektivno i to gledano iz ugla gde bih ja radio svoj CD, kada bih radio tako nesto i kada bih imao para za takve akcije. Iz prakticnih razloga, bitno mi je ono sto se nadje na CD-u, a ne neke za mene marginalne stvari.

Sto se tice Pink 2, ja verujem da je studio dobar, ali ja sa svojim parama ne bih smeo da proveravam zasto odatle nisam cuo dobre pesme i da verujem da ce bas moj CD zvucati kako treba. Ukoliko studio zaista funkcionise kako treba, uskoro ce sigurno odatle izaci odlicno produciran CD, jer je prosto nemoguce da je studio odlican, da nema nikakvih problema, a da su rezultati (subjektivno) sumnjivi...

Dok takav CD ne cujem, prednost ipak dajem studiu "Barba" i studiu Vlade Negovanovica, a i jos po nekim.

Dakle, skroz subjektivan stav, zasnovan na licnom ukusu, sluhu, na osnovu diskova koje sam iz tih studija cuo... , a ne na listi opreme...