Thread: Radni stol
View Single Post
Old 06-01-2007, 11:06 AM   #13
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Default Re: Radni stol

Quote:
Originally Posted by ANITA
Tiki, a imas li kakav nacrt pa da proucim i unaprijedim dizajn?
Samo za tebe... Ostali - nemojte da gledate!

S tim da će u finalu izgledati malo ljepše, jer će prednji ćoškovi gornje ploče biti zaobljeni (radijus cca 6cm), a srednji dio gornje ploče biti lučno uvučen nekih desetak centimetara! Ponavljam... meni je funkcionalnost (i cijena) bila primarna!

Mislim da je sve jasno... gornja polica (sa 2 x 2HE) je demontažna i osim držanja 2-3 ključna uređaja služi kao odličan stativ za 2 LCD monitora (diže ih u visinu očiju), a dole je rack sa 6HE (izbijanjem donje desne police se može dobiti i 13HE, ali sam se ja odlučio na ovu varijantu jer imam nekih 34cm HiFi uređaja)!
Dole lijevo je kućište za comp sa perspeks (mislim da se tako zove) vratima koja bi trebala fino suzbiti buku, pogotovo što će unutrašnjost tog odjeljka biti obložena apsorberom (3cm piramidica koja se koristi za oblaganje unutrašnjosti zvučnih kutija)...
Ladicu za MIDI klavijaturu nisam planirao jer mi je značajno mijenjala prvobitnu ideju i dizala cijenu, a ja MIDI klavijaturu relativno rijetko koristim!
Kao što se može zaključiti... monitori će mi biti na stalcima! Mislim da je to i estetski bolja varijanta, a o praktičnosti da ne govorim! Puno mi je lakše pozicioniranje monitora u prostoru, a fakat bolje zvuče na stalcima!

Sad nam samo ostaje da čekamo Anitinu MkII verziju!

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote