View Single Post
Old 05-01-2007, 10:31 PM   #26
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: ?to kada kreativnost zapne?

Quote:
Originally Posted by DaBear
jel mozemo da znamo sta je novi prioritet koji je nadjacao glazbu?
Naravno. Uvijek sam vjerovao da je glazba poziv mog zhivota. Zapravo ona i je poziv mog zhivota ali ne i razlog zbog kojeg zhivim. Zhivot ti uvijek sugerira zashto si tu, ali ako ga zhelish chuti morash stvoriti tishinu u glavi. Unutarnji glas me cjeli zhivot davio tezama, moguchnostima, slikama buduchnosti, strahovima, ambicijama... Od silnih "vizija" i "razmishljanja" nisam stigao zhivjeti. Stoga... tishina je bitnija od glazbe! Istina je tishina izmedju misli, sve ostalo je samo vozhnja u lunaparku

@ anita: drago mi je da znash o chemu je rijech, jer nekome tko to nie dozhivio ne mozhe se opisati. Zato vjerujem i da je roditeljstvo jednako neopisivo. Na zhalost teleportacija i levitacija mi i dalje izgledaju jednako SF kao i prije. Jedino shto se doista promjenilo je to shto sam sada svjestan da sve shto me smeta na svijetu dolazi iz mene samoga... a svijet je jednostavno takav kakav je. Naizgled mala, ali zapravo ogromna promjena.