Quote:
Originally Posted by SHIVA
Evolucija ima svoje nachine da se brine o potomcima. Suzhavanje svijesti i njen fokus na podmladak je jedan od boljih trikova u arsenalu.
|
Nikako se ne bih slozila da dolazi do SUZAVANJA svijesti! Doslovce ti nista u zivotu ne moze pomoci da se otvoris i srcano i mentalno koliko to čine djeca! Ona upravo potiču PRO?IRENJE svijesti, zato i je tako te?ko nekad s njima.
Quote:
Ta telepatska veza je i znanstveno dokazana (Rupert Sheldrake je radio dosta eksperimenata na tu temu) i ono shto morash razumjeti jest da trenutno raspolazhesh s manje "resursa" nego prije. Ipak to ne bi trebala biti zapreka za dosezanje kreativnih slojeva... znachi stvar je vjezhbe.
|
To je sigurna stvar. I gnostički dokazana kod mene.
No, ja vec imam jedno djete i ovo mi se nije dogodilo sa njom. Skladala sam od njenih 4 mjeseci bez problema i to jaaako puno. Ocekivala sam tako nesto opet, kad ono... nista.
Quote:
ono shto morash razumjeti jest da trenutno raspolazhesh s manje "resursa" nego prije. Ipak to ne bi trebala biti zapreka za dosezanje kreativnih slojeva... znachi stvar je vjezhbe.
|
Mozda radi nespavanja.. moguce. Jooj, kako je tesko priznati da nisi svemoguc.
Vjezbice za kreativnost su super stvar, ali ona prava bozanska inspiracija mi je uvijek dolazila spontano. TO je ono sto mi uuuuuuzasno fali. Ove druge "male" kreativnosti su za slatko malo punjenje baterija, ali nije to ONO. S time da sam svjesna da me vjerojatno vise od pola ljudi ne kuzi sto se toga tiče.