View Single Post
Old 05-01-2007, 02:04 PM   #18
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: ?to kada kreativnost zapne?

Quote:
Originally Posted by ANITA
sto ako sam izgubila "ono nesto".... ta praznina koju sam uuuuuuvijek osjecala u sebi, sada je ispunjena!
Koji ja blesav problem imam.
Evolucija ima svoje nachine da se brine o potomcima. Suzhavanje svijesti i njen fokus na podmladak je jedan od boljih trikova u arsenalu. Buklavno dio tebe se netremice fokusira na klinca i to che tako ostati josh dugi niz godina. Sigurno znash da mame chesto osjete kad ih klinci trebaju chak i kad nisu u istoj prostoriji i kad nie uobichajeno vrijeme hranjenja. Mama jednostavno zna da neshto nie u redu. Ta telepatska veza je i znanstveno dokazana (Rupert Sheldrake je radio dosta eksperimenata na tu temu) i ono shto morash razumjeti jest da trenutno raspolazhesh s manje "resursa" nego prije. Ipak to ne bi trebala biti zapreka za dosezanje kreativnih slojeva... znachi stvar je vjezhbe.

@ lesha: srecha ili zadovoljstvo su osjechaji najblizhi savrshenstvu. Odluchish razmjestiti namjeshtaj po stanu i ispadne super. Zadovoljan sjednesh i nastoish nichime ne poremetiti raspored koi te chini sretnim. No ako ti nie uspjelo razmjeshtanje i neshto josh uvijek strshi iz minute u minutu ti na pamet padaju nove ideje kako bi mogao rjeshiti problem "strshanja". Ako malo razmislish vrlo je logichno... kreativnost uvijek dolazi iz nesklada, nesavrshenosti i nepotpunosti. Osobe koje potiskuju taj spektar emocija (a danas to mnogi rade) potiskuju i kreativnost.