Re: Bolji, Gori, Najbolji, Ubica...
Dok sam letimice pretrcavao po ovoj temi, pomislih na momenat da je ovo sajt matoraca! Kao danas nista nevalja a nekada su se radile prave stvari.
Pa ja sam odrastao na Pink Floyd, Cepelinima pa posle Polce, U2, Bili Idol,Tomas Dolby (nije onaj sto je izmislio Dolby redukciju suma) itd.
I dans veoma obradujem kada to ponekada cujem negde, ali da budem iskren nemam sad neku preteranu zelju da to konzumiram non-stop. Muzika moje mladosti, nesto sto sam pobrojalo ostalo je i do danas ali ima dosta toga sto sam tada slusao a sto je potpuno zaboravljeno.
Nemoj te da se lazemo i tada je bilo dosta jako tirazne muzike koju niste hteli slusati tada a bogami ni danas a koja je prosla ispit zuba vremena i ostala do danas. Na primer ABBA ili Bony M u to vreme su imali tretma limunada za najsiru masu pa ostase kao evergrin danas'
Ja tu staru muziku kao sto rekoh mogu da konzumiram vrlo umereno ali najvise slusam ono sta proberem od ovovremene produkcije.
Ono sto danasnje vreme nosi, a gde ste upravu, je da imate enormno veliku prdukciju pa covek nemoze sve da isprati sta se desava, tako da mu cesto promakne dosta stvari.
Ali da nema kvalitene muzike niste upravu, ima je poprilicno!
|