View Single Post
Old 02-01-2007, 11:17 AM   #24
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Bolji, Gori, Najbolji, Ubica...

Quote:
Originally Posted by Arthur
NE.
Jasno i iskreno mislim da je određena količina ljudi u datom momentu sinhrono zajebala stvar, i desilo se ?ta se desilo. Sada je jo? te?e to oprati i ispraviti jer su se oni sami sakrili, ili nabacili maske nekih ?atro revolucionara i ljudi iz naroda. Mogli su, samo da su imali muda, da stvari postave drugačije i da furaju drugačiji kulturni model, nego nisu umeli i i?li su na siguricu, gazeći po generacijama dobro vaspitanih muzičara, autora i producenata.. Jo? par generacija da prođu, i mo?da se stvari krenu vraćati u normalu..
Ma nee! To se zove mutacija! Pojavljuju se nove muzike (techno , trance itd) nekome se to svidelo pa zalepio narodnjak odozgo! A narod (glupi) popushio kao "novi zvuk".
Skoro sam cuo neke Turske "artiste" i to je isti koncept - Turbo Techno Narodnjak..zanci, opet su se nasi "kompozitori" inspirisali. Naravno, to sto sam ja cuo I DALJE BOLJE ZVUCI OD NASIH TURBASA!!
Samo, nije bio nikakav konspiracy! To je mnogo tesko da se organizuje.

A sto se tice disko, dance matrica...to je lako iskopirati - ali kod nas znaju da prave SAMO NARODNJACKE LINIJE ZA PEVANJE (cast malim izuzetcima!!)
DaBear is offline