View Single Post
Old 31-12-2006, 04:18 PM   #3
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku?

Quote:
Originally Posted by mrkizoni
Hmm... posvetiti veci deo svog zivota muzici i uzivati u tome, to mi je ok (pogotovo kad si mladji), ali ziveti ZA muziku mi je malo ekstremno shvatanje.
Pomenuo sam godine jer kad malo odrastes moras da radis (ako mozes da zivis od muzike to je extra - ja nisam imao tu srecu), i ono najbitnije... imas porodicu, dete koji automatski (bar meni) zauzima prvo mesto u zivotu.
Muzika mi dodje kao savrsena ljubavnica... oblikujem je prema sebi, uvek je tu, pomaze kada sam nervozan, kad mi je tesko, kad imam nesto kreativno da kazem (jer pesnik a ni vajar i sl. nisam), pa i kad mi je samo dosadno. To je svrstava na jako drugo mesto (bori se sa zenom za poziciju... svakodnevno).

Pozz
Ja nekako ne mislim da bi se glazba i obitelj trebali "hrvati"... npr. kad dobije? jo? jedno dijete, time nisi izgubio kapacitete (jesi vrijeme) ljubavi, nego dobio!Ja glazbu do?ivljavam kao jo? jedno dijete. Znači, imam ih troje... plus mu?... ja ustvari imam četvero djece!

Znam da zvuči extremno reći - ?ivjeti ZA ne?to-... ali to je samo izraz koji nagla?ava intenzitet "va?nosti" glazbe u na?im ?ivotima.

Ali ovo sto spominjes s ljubavnicom i glazbom... ljubavnik je meni npr. slikanje. Glazba mi je u razini s hranom i zrakom.
ANITA is offline   Reply With Quote