Quote:
Kad muzika postane GLAVNI izvor prihoda i posao, onda se sve promeni. Bar kod mene (i svih ljudi koje poznajem ovde!!)
|
Ovo je ustvari vrrrlo tuzno. Bojim se da se to ne dogodi i meni. Za sada sam zadovoljna jer radim cca 4 dana mjesečno ne?to po narudzbi, lova dobra, ostalo vrijeme ?ivim kako hocu. Da se pobahatim i zelim jos vise love, uzimala bi vise projekata i vjerojatno stigla do ovoga gdje si ti, a toga se jako bojim.
Bas sam neki dan razmisljala o tome kako su prosli mjeseci da radim sa glazbom, ali da ustvari nista vrijedno nisam stvorila. Vrijedno po mojim mjerilima... ?to je jedino i bitno (meni). Znači, wow, super, imamo love za svasta, a skladatelj u meni spava. Iako je "skladao"...

Mislim da bi stvar bila jos gora kad bi se bavila iskljucivo produkcijom, sto je (valjda se necete ljutiti) po meni manje stvaranje i ne opčinjava me toliko. I manje je placeno (kod nas) od skladanja.
Ali imat cu u vidu i bit cu oprezna! Hvala ti! Kada bi se dogodilo da se "odljubim" od glazbe, ?ivjela bi ?ivot s puno manje čarolije. A počne? se baviti ba? zato da tu "čaroliju" umno?i?... bar sam ja tako "planirala".