Thread: Problem
View Single Post
Old 29-12-2006, 12:56 PM   #9
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Problem

A sto da se zezas i budzis nesto sto ocigledno nece da radi lepo zajedno. Vec sam par puta imao istih problema i bilo je isklucivo u pitanju nesaradnja izmedju ploce i memorije (ne neispravnost memorije). Najbolje je i jednostavnije, po mom misljenju, otici lepo i zameniti memoriju, jer budzenjem mozda mozes otkloniti trenutne probleme, ali mozes da saznas za neki drugi problem tek za par meseci a tada nema zamene memorije (jer nije neispravna), mada ti i sad mozda nece zameniti.
Tako su meni uradili - kad sam kupio plocu i stavio svoju memoriju, stalno se resetovao komp, i kad sam im odneo na reklamaciju oni stavili svoju memoriju i sve je sljakalo extra, pa nisu hteli da mi zamene plocu (iako je proslo samo dva dana) vec sam morao da kupim drugu memoriju a svoju da prodam... eto... al' sta ces. Neko vec rece da je najbolje odneti komp i tamo sve prvo probati... cista istina (bar sto se tice ploce i memorije)... najmanje problema.