Našao ga u Sloveniji za 400 E. Evo ukratko opis:
Ring mod, osc sync, FM, external input, true analog random noise (not digital shift register noise), PWM (available via mod), noise spectrum up to 100 kHz. Osc 3 can be switched between LFO (slow) and Oscillator Modus (fast). Even when it is being used as an oscillator, it's still available as a modulation source, a feature that opens up all sorts of possibilities for bizarre effects, FM clangs, audio-frequency modulation of filter cutoff etc. You can also use noise or external audio as a modulation source - destinations are VCO1, VCO2, Cutoff, Mixer.
Nemojte me pitati kakvi su bassevi na njemu (obzirom da neki ovo reklamiraju kao bassline). Nemam pojma. Nisam ih uopće još stigao raditi, jer ova sprava ima toliko mogućnosti za stvaranje svih mogućih bolesnih zvukova da me sve ostalo uopće više ne zanima. Spravu se prema potrebi može dodatno modificirati (postoji puno modova), naprijed ima mijesta za nekoliko switcheva, a odozada mijesta za rupe koliko god želiš. Tu je
velika slika (tko želi proučavati).
I tako dok sam bio kod tog čovjeka u studiju vidim Korg DW-8000. Već dugo želim tu spravu u kojoj se uz analogni filter nalazi potpuno programibilan analogni delay sa pripadajućim modulatorom (sam si radiš chorus, flange, echo, delay i sl...). Fantastična sprava!!! Neznam kako su postavili procesor u odnosu na dry signal, no sprava ima nevjerovatno širok stereo zvuk. Prvobitna cijena je bila 150 EUR no spustio sam na 120 EUR. Jednostavno nisam mogao toliko puno novaca potrošiti, a i trebalo mi je za benzin za nazad.
@Goasia: u potpunosti se slažem za TG-77! Imam SY verziju u klavijaturi i to je definitivno specijalan zvuk. Unutra su dve DX-7 mice + SY-55 i solidan efekt procesor. Nemoj to prodavati. To će ubrzo postati vintage.