Quote:
Originally Posted by clusterchord
sad ti se j*beno iskristalizirao sistem za brzu elektroniku. sve dokazane sprave - svaka cast!!  ..
SH ubija bas. monopoly je za arpeggio i sweep-ove, leadove strava. i ostali sve klasici.. pulse, juno60. jesi midi-izirao juno60 ? (sync-ao na midi njegov arp?)
microwave1 svakako preporucam. nego sto ce ti i mks80 i jup6 ? oni zvuce maltene isto . za tvoj stil ja bi prije Jup6 sa Europa upgrade-on ngeo mks. ubitacan aprpegiator. dobro mks80 ipak ima velocity sto pak ima svoje prednosti, kad se rade paterni gdje variras filter po stepovima i sl..
nego, sto si rijesio za miksanje? i ja definitivno idem natrag na OTB. ali se premisljam izmedju Midas Venice320, ili mozda rekapiranja nekog starijeg soundcrafta ala 6000 i sl. to je tu negdje po kvaliteti, ali Soundcraft ima puno flexibilniji routing i patchbay (to je recording mixer, a venice je samo live mixer). slusao sam snimke ispucane po 16 kanala Radar DA na venice i to meni zvuci super.. imacu ssl komp na grupi za bubanj, drugi ssl preko sidechaina (kik) na grupu za sve padove i visoke sintove, da pumpa.
|
Pa Jupiteri su mi onako stajaznam ... imao sam u kasnim osamdesetim J-6 , nikad lepse sprave ... nekako ima svovu Auru

microwave bih zeleo zbog padeva , filtersweepova , inace volim XT ali MW1 zamisljam kao nesto slicno sa analognim filterom , iako na primer Pulse + -ov filter nije po mom ukusu ..
sto se tice miksa , velikim koracima unazad ... imam Allen & Heath Gl 2200 i posle puno nedoumica kupio onaj Behringerov Multigate , nasao sam ga ispod 100 eura , rekoh da probam ,pa i ako ne valja nije steta prevelika ...
i zadovoljan

.. racunao sam da ce doci do neke deformacije zvuka medjutim ,sto udje to i izadje ,odmah kupio i drugi , sad prilikom miksa sintevi direkno u mix , dobro ,zbog kolicine trackova 50 % se konveruje i vraca se kao audio iz kartice , medjutim vracam se ranijem nacinu produkcije ... dobri stari midi

... externi procesori , malo nastelujes u Cubase da ti midi track pusti koju milisekundu ranije i teraj ....ritam sekcija i bas (snimljen) ipak iz kompa zbog eventualne latencije , al naprimer open hihat sirov i rezak iz Jomoxa ....
ali sad mi vec fali i kanala ,gl 2200 sa 24 mi je vec jako knap... ako kupujes mixpult uzmi 50 % vise nego sto ti treba ... poznavajuci tebe

napunices ih ubrzo ... sad sam jos nasao jedan Bit 01 u racku i Matrixa 1000 ... ni mesta , ni slobodnih kanala ... vec uveliko razmisljam o nekom submixeru , ali sta??
.. e juno midiziran , onaj ceski interfejz , nisam koristio arperg sync posto sve odradim step by step u Cubase-u , retko koristim arp...
inace TG-77 me veoma prijatno iznenadilo iako sam imao Fs1r ...ovo mi je nekako toplije , strava sint ...