sad ti se j*beno iskristalizirao sistem za brzu elektroniku. sve dokazane sprave - svaka cast!!

..
SH ubija bas. monopoly je za arpeggio i sweep-ove, leadove strava. i ostali sve klasici.. pulse, juno60. jesi midi-izirao juno60 ? (sync-ao na midi njegov arp?)
microwave1 svakako preporucam. nego sto ce ti i mks80 i jup6 ? oni zvuce maltene isto . za tvoj stil ja bi prije Jup6 sa Europa upgrade-on ngeo mks. ubitacan aprpegiator. dobro mks80 ipak ima velocity sto pak ima svoje prednosti, kad se rade paterni gdje variras filter po stepovima i sl..
nego, sto si rijesio za miksanje? i ja definitivno idem natrag na OTB. ali se premisljam izmedju Midas Venice320, ili mozda rekapiranja nekog starijeg soundcrafta ala 6000 i sl. to je tu negdje po kvaliteti, ali Soundcraft ima puno flexibilniji routing i patchbay (to je recording mixer, a venice je samo live mixer). slusao sam snimke ispucane po 16 kanala Radar DA na venice i to meni zvuci super.. imacu ssl komp na grupi za bubanj, drugi ssl preko sidechaina (kik) na grupu za sve padove i visoke sintove, da pumpa.