Ma ljudi ti iskreno govore sta misle...Ako mislis da tu negdje ponekad neces naci i pokoji zajedljiv komentar (a ja ih ne vidim u dosadasnji postovima, da se razumijemo) onda ne bi trebao postavljati svoje radove na uvid drugima.
Ovo je dobro za pocetak, da malo ovladas aranzerskim skill-ovima i skontas osnovne principe gradacije neke numere u elektronskoj muzici (mada je to uglavnom ostavljeno na mastu autora). Meni se u osnovi od elektronskih pravaca najmanje dopada minimal, jer je to sto jeste: minimal (stvar se sastoji od nekih kracih blokova-loop-ova koji se ponavljaju i miksaju,rijetko kad nekih upliftinga itd.. i to je to...nije tesko za uraditi, pa je srazmjerno tome i trud da bi se nesto postiglo u ovom domenu minimalan).
Tvoje numere su ok, ali su i dalje proste, jednostavne, i iskreno sve osim trece stvari nisu catchy, vec su veoma proste. Ali ako imas 17 i ovo su pocetci onda moram reci: vrlo dobro, cak odlicno za pocetak.
Sredstva koja su ti potrebna za produkciju elektronske muzike su veoma jeftina. Ono sto ti je potrebno jeste bogata masta, smisao za muziku, racunar, solidna karta (moze cak i sa Live da se radi dobr el. muzika, ako nemas sta usnimavati, npr vokal, jer sluzi samo za monitoring), mocan softver i udri (zamalo zaboravih klavijaturu), tako da samo treba sjesti uciti kroz igru i zabavu, a od toga nema nista ljepse

.
Clan Talpa bi mogao da predstavi svoje radove, cisto da vidim sta se sve moze uraditi u tom domenu (Leshu vec znas) a tu su i Sumanut, alavuk itd.. (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio).