View Single Post
Old 20-12-2006, 12:43 PM   #24
Max
Pro Member

Default Re: UAD plug-ins na popustu

Quote:
Originally Posted by galimpic
Izve?taj:

Uključio sam demo za sve kandidate i provrteo ih kroz neke trake, upoređujući sa PoCo i native ekvivalentima.... na kraju sam kupio Pultec Pro, 1176LN, LA2A i Plate 140. Dimension D presete, kako mi izgleda, mogu postići i s PoCo Chorusom, Neve 1073 mi se čini redundantan i previ?e ograničen (fixne frekvencije), a pri tom je i na popustu od samo 10% pa i nije neka razlika ako se posle predomislim... ostaje da vidim za Precision Limiter, deluje kao dobro re?enje, ali sad mi stoji u demo modu pa ću ga jo? isprobati do 31. Na kraju je sve ispalo $400, ?to nije lo?a u?teda u odnosu na prvobitni bud?et... ionako sam imao druge neplanirane tro?kove - naručih impulsivno DAV BG-1 preamp, pa je red da pri?tedim na drugoj strani.

Hvala svima na brzoj i iscrpnoj pomoći!

Nisi lose uzeo , ali kod UAD a uvek fali nesto .... fairchild je isto super kompresor kad znas da radis sa njim ..... ni jedan chorus ( ITB ) ne moze ni blizu Dim D ( moze nesto drugo ) a Neve 1073 .... je sigurno jedan od najboljih eq koji sam probao .....

Tako da nije ti los pocetni izbor .... a onda cepaj polako ono sto ti treba ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote