Quote:
Originally Posted by lesha
u svakom slucaju isprobaj demo i uporedi ga sa timeworks kompresorom ako se vec dvoumis izmedju native i dsp varijante
|
Necu da kazem ni da, ni ne... jer to nije bas isto... mislim, stvarno drugacije rade. Ja nekad koristim Precision Limiter (kad je aranzman prazniji... manje instrumenata i sl...), nekad TimeWorks Mastering Compress-or (kad treba da se zakucava, a da to bude skroz chisto i definisano, tj. stvarno je mnogo transparentan), a Waves L3 kad hocu da se u skroz donjem registru doda "kuglica", koja definitivno ne moze da se dobije EQ-om u masteringu, ili barem ja ne umem da je dobijem...
Eh... kad bi se samo neko setio da napravi BrickWall limiter sa parametrima :
-Punch, gustina, dojajnost i nenadjebivost

Nego... sta cemo sa TimeWorks Mastering Compressor-om, kada se predje na Wave Lab 6 i Cubase SX 4? Koliko sam cuo oni nemaju DirectX podrsku? Sto se mene tice, ja bih kupio TimeWorks Mastering Compress-or za Pulsar-a, ali... TimeWorks se izgleda raspada, posto mi kod njih na sajtu nije uspelo ni da uplatim Plate 100 za CW... Jednostavno se ne oglasavaju i uplate ne prolaze... Neznam, ali mi se chini da TimeWorks vise ne schljaka...