Quote:
Originally Posted by LACKY
Nisam nikada bio u tom studiu,
|
Evo ja sam bio.
Quote:
ali od ljudi koji su bili sam cuo da je slusanje jako cudno
|
Za slusanje imaju velike Genelece i Tannoy one elipsaste zvucnike. Od Geneleca mi jedino 1030 zvuci podnosljivo, tako da vece modele na uzimam ozbiljno, a taj Tannoy je verovatno najgori Tannoy koji sam ikad cuo (a cuo sami ih podosta).
Quote:
i prostor koji je jako tesko bilo kako doterati za rad.
|
Ovo im je najveci problem. Iako izgleda prekrasno (sve u nekom mermeru), kontrolna soba je dugacka, ali uzana, a prostor za svirku jos uzi, sa vratima tako uskim da sumnjam da kroz njih moze da prodje bas bubanj, a kamoli Hammond, uz to nalazi se sa leve strane u odnosu na mikser, dok se sa desne strane nalazi soba predvidjena za programing ili nesto slicno. Obe sobe (levo i desno) imaju prozore, koji nisu iste velicine (sve je prilicno nesimetricno), ali se zato u oba prozora ogledaju zvucnici = akusticka katastrofa. Kad sam Ziki rekao ove zamerke i pitao ga zasto nije srusio zid i na ustrb jedne sobe napravio vecu (bolju) kontrolnu sobu, rekao je da to nije moguce posto su zidovi noseci.
Quote:
Originally Posted by Oggy
Da li je iko cuo snimak iz Zane, a da nije groblje
|
Ja sam tamo slusao samo neke snimke strane (vrhunski producirane) muzike i sve je zvucalo katastrofalno. Steta, ja zbilja cenim kad ljudi od muzike zaradjene pare vracaju nazad u muziku a ne u kafanu, ali u ovom slucaju to su bacene pare.
Snoop