Re: Soundscape-Pro Tools
i mene zanima ova spravica koja u sebi ima dsp podrzan mixer koji je po kvalitetu jednak digitalnom.izasla su 2 eq-a jedan od algorithmixa ,drugi eq je od ssl-a.dsp mixer ima podrsku za vst efekte i instrumente.znaci upalis cubase i koristis mixer kartice koji je sigurno bolji od cubaseovog(svaki kanal se posebno dsp odradjuje-to su one price o sumiranju ,vecoj preciznosti u zvuku,bolji balans itd...).tc electronics je izbacio kompresor i reverb za ovo chudo,drawmer kompresor itd...verujem da je ovo odlican hardware
postoji samo jedan problem u vezi ovog hardvera.soundscape je napravljen za pci slot.koliko dugo ce se praviti pc-jevi sa pci slotom?horor varijanta je zakucati se na pci slot kome vreme istice.ovako jak sistem mora podrzavati "buduce "slotove
pozdrav svima- manley ako te ne mrzi da nam nesto kazes o kvalitetu zvuka ove spravice-mislim prvenstveno na mixer.da li je osetna razlika izmedju softwerskog mixera i "digitalnog" dsp mixera u soundscapeu.interesuje me da li mozda koristis ssl pluginse za soundscape i kakvi su?-hvala
Last edited by lesha; 17-12-2006 at 01:32 AM.
Reason: 3 uzastopne poruke
|