Quote:
Originally Posted by Arthur
ako se neko bavi muzikom iskljucivo zbog semafora.. e onda jebiga! ... tako je sve i otislo u qrac..
|
Bas lepo - kad god potegnem neki thread, puno ljudi se ukljuci u diskusiju! To je najvaznije za forum!!
Jos nisam cuo plocu (ovih dana cu..) ali ceo deal je jasan! "Biznis frst"!!
Svi su srecni - publika najvise, muzika, krediti kartice sve za "DZ"...Telekom kuca happy - bice novih pretplatnika kad se potrose kartice, Chola srecan, jos ga ljudi nisu zaboravili - moze opet neka turnejica da se odradi; Producenti - srecni - bili u dva mega studija, lozenje itd...Samo nama nefto fali.
Po meni, ljudi koji garantuju ovakve tiraze, treba ipak malo da se potrude jer imaju vose sanse da urade nesto dobro, da podignu nivo u kvalitetu pesama, teksta, snimanja, miksa, mastera itd...
Isto sam se i iznervirao kad sam cuo novi Madonnin album! Kucna produkcija, synthi / filter/ house od pre 5 godina. U kolima zvuci super, u studiju nista specijalno! Pre je svaki album bio ludilo od produkcije, itd..ovaj ne!
Ali ona prodade 9 miliona sirom sveta i onda poce turneja gde su karte isle do £250 komad!!!
To izgleda dolazi sa godima - ide se na sigurno!
sta sad...idemo dalje!
Cija ploca uskoro izlazi da napadnemo nju ??