Thread: CHOLIN Album
View Single Post
Old 14-12-2006, 11:02 PM   #76
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: CHOLIN Album

Ma nemam ja nista protiv... covek je napravio biznis i neka je... sto se mene tice, neka zaradi i 100.000.000 $... ali, ne mogu bas da nadjem reci hvale za ono... Sto se produkcije tica (ma da je ona nebitna u ovom sluchaju, kada su u pitanju onakve kompozicije, textovi i aranzmani), mislim da je produkcija o.k., ali nista specijalno i ne chujem ni izbliza tako veliku prichu... mozda sam ja gluv, ali... ne vidim da opravdava toliku prichu i sve ono sto se desavalo... Zvuci o.k. i nista vise od toga... moze da se pohvali i Zdravkovo pevanje, koje je standardno dobro... ali, sve skupa i sve zajedno ima jako ruznu sliku i dozu.... hmmm... 'ajd', reci cu: -Cuje se da je pravljeno za gastarbajtere, publiku bez previse ukusa... mislim, ja mislim da je ono stvarno lose. Uvek mogu da se nadju reci opravdanja... DA je neko drugi ono uradio, proslo bi skroz ne zapazeno, ovako, posto je u pitanju Zdravko: "Slisaj, pa nije ono tako lose... ima tu nesto... neznam sta, al' nesto ima..." Ima... Cvetko Pa ko ga j. ako je Zdravko Kad nesto nije o.k. onda nije O.K., bio Zdravko, ili Idekius, ili neko treci...

Moja najveca zamerka su kompozicije, aranzmani, textovi pre svega (glupi su i nebulozni i pre bi se reklo da su za sanitarnu inspekciju, nego za knjizevnu kritiku ).
Sad, tacno je i to da nije jedini, ali, ja sam od Zdravka, kao najvece Srpske zvezde, ocekiva znatno vishe... barem nesto u nivou npr. Gibonni-ja... meinstrim... dakle pitko, prihvatljivo, a da ne bude bas ljiga..