Quote:
Originally Posted by Dexxy
Mozemo mo da ga tupimo do besvesti, da li je dobra produkcija ili pesme. Glavni pokazatelj je ovo (ako je tacno, naravno).
Citiram:
Zdravko Čolić ima više nego dobar razlog da bude ponosan na svoj “Zavičaj”. Njegov novi, dvanaesti studijski album je, za samo dva dana, prodat u više od 100 hiljada primeraka i ukoliko se (kako se i očekuje) prodaja nastavi ovom dinamikom već do kraja nedelje biće rasprodat početni tiraž od neverovatnih 300 hiljada primeraka!
Bez preterivanja se može reći da album "Zavicaj", čije pesme pored Čole potpisuju i Đordje Balašević, Marina Tucakovic, Leontina, Arsen Dedić, Dino Merlin i drugi, predstavlja produkcijski i sadržajno jedan od najboljih muzičkih albuma ikada objavljenih na ovim prostorima....
Bitan je krajnji razultat (semafor, sto ja kazem  ).
|
Jeste bata Dexxy, ali, da li se prodaje album, ili one sitnice sto idu uz album? Pa ja cu kupiti par komada (bez zezanja) zbog kartica za mob... a i internet vreme nije losa, ma da meni ne treba, ali... imam kome da poklonim... mislim, ne treba mi nista od toga, al ajd kad je dazba

Ja cu lako da prodam UAD-1 za 2000 eu, ako uz njega dajem na poklon Fiat Punto

Mislim, prodao bi se Zdravkov album i ovako, ali ne u tom tirazu... tj... ovako se ne prodaje, vec je disk poklon uz karticu za mob
Do duse, svako ima svojih trikova i ja to cenim... ja imam shemu u Boxerskom Savezu Srbije, pa ce kad izdam disk uz njega ici i kupon za besplatne batine