Quote:
Originally Posted by Color
Ovo sam vec pisao i prosli put pa je Deki brisao postove
|
I Deki ce ponovo da da brise i to nemilosrdno i bez upozorenja, samo ako se nastavi da se ide offtopic i sabotira tema
Ti se secas mog misljenja o testu, ali i njega sam obrisao, jer OVO JE TEMA O PRILOZENIM FAJLOVIMA, A NE O TOME KAKO BI TREBALO RADITI TEST!, pa molim da se to ubuduce ima na umu.
Manley je upravo rekao nesto cega sam se pribojavao... "mozda i ne bi trebalo da ista testiram?".
Mislim da niko ne bi imao nista protiv da neko, ukoliko mu se test ne svidja, napravi fajlove i kaze "eto, ovako se testira preamp", ali, totalno van teme o kojoj se diskutuje kritikovati coveka koji je odvojio vreme i trud sa zeljom da doprinese forumu, mislim da stvarno nije na mestu.
Naravno Color da tebi nista ne zameram, samo si bio zgodan da se nadovezem
Dakle, vise ne molim, vec ZAHTEVAM da se drzimo teme, a svaki dalji off-topic ce biti brisan...
ja inace volim off-topic-e i zezanje i posalice, ali, ne tamo gde je neko ulozio svoj trud i vreme.
Nadam se da imate razumevanja i mislim da je potpuno jasno zasto na ovome insistiram... ima dovoljno tema na forumu gde se moze pricati na ovu temu, a i niko i nikome ne brani da otvori temu sa naslovom "Kako testirati preamp".