Apsolutno se slazem sa Slobom. Ucestvovao sam samo u prvom testu, jer je uzorak bila full matrica (iako smatram da je izbor iste mogao biti bolji), i ona (jedna jedina) je provucena kroz nekoliko razlicitih kompresora sa istim setupom na njima (sto ne znaci da ne mogu da zvuce i bolje, jer naravno da ne reaguju isto na iste settingse)... E sad, ovi dalji testovi gde je svaki tejk drukciji, gde je cak tonalitet drugi itd. (za mikrofone), ne dokazuju nista, da se ne lazemo. Sluti se nekakakv karakter, ali esencija i osobenost svakog ponaosob ne mogu se cuti na taj nacin. Pogotovo sa "nashminkanim, i to loshe nashminkanim" preampom. Dakle, apsurdno! Samo je neko ispao "zajeban" sa Veeeelikim ushima, a neko glup! Salim se naravno...
Ovaj test sa gitarom je po meni takodje onako, iz razloga slicnih gorenavedenim (kod Chika Slobe

), ali razumem... trafoi i zezalice... u mikrofonskoj, a ne Line sekciji... Treba docarati ljudima Jensenove prednosti (ako ga ima u spravi) itd... Opet zelite da "procenite" koji je preamp NAJBOLJI, a to je, nazalost, nemoguce. Bar na ovaj nacin!
Ok... Pozdrav. Rekoh, malo da miniram...

Manley, opet nisi na Skype-u. Zabrinut sam!