Quote:
Originally Posted by Dexxy
Po meni je bolje da Chola vise ne snima nista. Sve pokvari sa ovim zadnjim albumima. Bolje da je ostao u dobrom secanju sa onim starim pesmama.
|
I ja bih rekao da je tako... Neznam ko je radio one pesme... kompozicije, textove, aranzmane... ko god da je i kako god se zvao, ono je tuzno...
Ako se gleda komercijalni uspeh, verovatno ce se prodati ono... jeftina muzikica namenjena publici koja... uhhh... ne bih da uvredim nekoga... mislim da je jasno kome je ono namenjeno...
Dakle, ako su pare u pitanju, to je verovatno super...
Ako se muzika posmatra kao grana umetnosti i ako postoje ikakve granice zdravog ukusa, ono je prekardasilo svaku meru... uspeo je da pogazi i one najnize kriterijume...
Mislim da je nepotrebno pricati uopste o produkciji... zna se od cega se pita ne pravi. Nije se onde ni doslo do produkcije... mislim, moje licno misljenje koje ne mora da bude tacno, ali... trebas da imas sta da isproduciras...
Kad je moja sestra chula par pesama, rekla je: "Pa ovo su narodnjaci..", moj komentar je bio "Ne vredjaj ljude, oni to rade bolje... jer umeju to da rade, a najmanje su oni krivi sto neko upliva u njihove vode, pa radi to na nakaradan nachin, jer... nezna to da uradi, ili ,iz nekog drugog razloga, prilikom izvodjenja jedanaesterca promasi celu loptu..."