View Single Post
Old 11-12-2006, 12:30 AM   #27
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Advanced Linux Sound Architecture

Jaaaaaaaoooo!!!
Ima i ovde onih koji se loze na Linux!?
Heh... Kad sam ga koristio, bio je aktuelan Red Hat 7... Lepo to beshe
Imao sam u compu tada i Linux i Win, s' tim, sto sam, normalnno, za Linux morao da pravim zasebnu particiju, zbog njegovog fajl sistema...

Secam se da sam imao muke dok sam instalirao modem i provalio kako se podesava da vidi i ostale particije (tada verovatno fat32)...
Ali... trip je trip
Zadovoljno sam se verao netom koristeci Linux, a da bih opalio omiljenu video igricu, resetovao sam rachunar i podizao ga u win-u...
LICQ je bio skroz blesav... jednostavno nije jebavao autorizacije i mogao si da stavis na listu koga god hoces

Lep je to oscaj... samo saznanje da mamini sinovi koriste na net-u MAC uz casu mleka, a pravi odmetnici AMD i Linux uz cigaru i whiskey, nekako cini coveka zadovoljnim

Ehhh... onda sam kupio glupavu Lunu, a za nju nikada nije izasao driver za Linux, pa ostadoh bez Linuxa Nisam hteo da samo za linux ukljucim u bios-u integrisanu zvuchnu...

Nego... koje su sada distribucije Linuxa aktuelne i moze li se resiti problem sa driverom za zvuchnu?
Mislim, opet bih se malo igrao sa Linuxom...
Pre neku godinu je bio aktuelan Red Hat za pocetnike... kao najjednostavniji za koriscenje, verujem da i sada postoji tako nesto?