Quote:
Originally Posted by alavuk
me dovodi do razmisljanja nisu li techno/house dj-evi (cast izuzecima) samo teski manekeni u odnosu na ove turntable-iste. znam da ne mogu da se porede ali alat je isti ...
vase misljenje ?
|
nemoj tako brate. nisasm maneken...
mislim da je nemoguce usporedjivati te vrste glazbe koje su koncipirane totalno drugacije. dnb/hip hop lovis na dobos, sve ostalo elektronsko lovis na kasu/bas. dok kod dnb-a prolazi cimalica na 5u, u technu je to totalno nezamislivo (pricam u svoje ime naravno). mislim da je to na sto ti aludiras
totalno neposteno prema tech/house/trance glazbenicima. isto bi bilo da usporedjujes slasha ili satrianija i gitaristu od toola. sustina instrumenta je ista, ali meni osobno puno bolji tool od bilo kojeg nadprosjecno dobrog rockera. ima takvih primjera milion.
osono kada miksam pokusavam miks spojiti u jednu cijelinu, tj pocinje na 00 i zavrsava na 74 minuti bez i jednog grubog prijelaza. naravno da nakon nijednog preslusanog miksa nisam 100% zadovoljan, ali u stvari u klubu bi glasnoca zvuka i slusateljevo nepoznavanje ploce i repertoara taj miks njemu napravio savrseno umiksanim.
e, jos nest. sta kazete na incubusovog dj-a? meni je lik prejeben. nije los ni tip iz limp bizkita, ali ovaj prvi je tata!