Quote:
Originally Posted by bassystem
potpuno si u pravu, probao sam ga i isti utisak stekao...kompletna i praktična sprava za snimanje basa u komp, ima dosta mogućnosti i fin zvuk za direkt bass...mislim, da mi je neko rekao prije desetak godina da mogu ovako da snimim instrumente direktno bez i jednog jedinog hardverskog pomagala, ja bih mu se nasmijao
|
E, a sad sam ja malo u nedoumici. Ja sam ga probao pre neko vece i moja prva impresija je bila "WAUUUU!!!"
I svirao sam tako neko vreme cackkajuci one parametre i pedale, menjajuci mikrofone i sve...
A onda sam uradio bypass... I onda sam se skenjao. Odjednom se bas POVECAO. Generalno, moja gitara najbolje radi clean, tj bez procesora. Zbog istog razloga sam svoj bass procesor poklonio kad sam sa Precisiona presao na MM. Kod Fendera mi je on popravljao zvuk, a kod MM mi kvario i usitnjavao.
Jedino cega se ogradjujem je to kako sve sa Ampegom sedi u mixu, jer nisam probao da ga snimim, ali na "uho", prvo me je kupio, a onda razocarao (ne bas u grubom smislu, ali ipak mi je bolji clean).