Quote:
Originally Posted by idekius
Ja bih rekao da je O.K. Naravno, ako izbegnemo one price tipa "Hmmm... meni se ipak vise svidja pravi David Eden + Sadowski Bass...  "
Rekao bih da je IK Ampeg vrlo o.k. plug... lepo zaobli bass, moze da se namesti lepa i puna boja... po meni, zaista O.K...
Do duse, probao sam ga sa losom gitarom, posto imam tu neku Melodijicu za svakodnevno onanisanje, jer sam poceo da primenjujem strategiju da na Fenderu stoje nove zice za ozbiljnije stvari, a prateci muzichar MTV-a i MP3 pesama je morao da predje na chudo tehnike SFRJ u vidu Melodije ("...eno ti Ficko, pa se svrckaj s' Ficka..." - "Tesna Koza"  )
U svakom sluchaju, moji prvi utisci vezani za IK Ampeg su pozitivni...
|
potpuno si u pravu, probao sam ga i isti utisak stekao...kompletna i praktična sprava za snimanje basa u komp, ima dosta mogućnosti i fin zvuk za direkt bass...mislim, da mi je neko rekao prije desetak godina da mogu ovako da snimim instrumente direktno bez i jednog jedinog hardverskog pomagala, ja bih mu se nasmijao
zaključak: kupujem neku dobru firewire muz kartu za laptop i to je moj sledeći setup za live...

(bar da vidim kako će to da se pona?a na bini...a u pauzi mogu bendu i neki rnićpo da pustim)