Thread: preampi
View Single Post
Old 05-12-2006, 12:56 PM   #9
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: Monitori do 350 eura

Quote:
Originally Posted by Aksez2
Izgleda da sam napravio veliku gresku sto sam reko da se meni svidjaju Genelec monitori itd. Jbga. Tako je kako je.

Ti si zavrsio SAE - svaka ti cast. Mnogi moji prijatelji su takodje zavrsili SAE. Eto ja nisam. Nisam imao dovoljno sitnis!
A to sto neko ima pare to je jedostavno rezultat teskog rada, danju i nocu, to je rezultat produciranje pesama, pisanje tekstova i izdavanje albuma. Ko je zaradio, moze i da trosi.

A da li mi verujete ili ne, ja poznajem dosta Hip Hop producenti, koji garantovano ne koriste Avalon nego mnogo jeftiniji Channelstrip kao sto je recimo focusrite ili TL Audio, zato sto znaju sta radu, znaju sta im treba - kako treba da zvuci glas. Da li su to produkcije za "Bass Sultan Hengzt" (www.murderbasss.com), ili za "Bushido", Eko Fresh, (www.ersguterjunge.de) ili za drugi Reperi, dosada niko nije reko: Mnogo lose ti zvuci pre-amp ili soundkartica ili monitor. Diskovi su se prodali kao Hleb.
Nemoj da me razumete pogresno. Ja njih nisam producirao, nego drugovi moji. Samo da se izjasnim.
Ja imam moju (jos nepoznatu) ekipu i samo za njih radim.

Ja samo zelim da kazem da nije bitno da li neko ima najnoviji model necega ili zavrsen SAE ili 50 god iskustva - zato se i bez toga moze postigne odlican rezultat. A za mene je odlican rezultat kada pustim pesmu i uzivam u nju. Da li je to prvi Album "Outkast-a" gde su svi Beatovi bili producirani preko "fruity Loops-a" ili "Living Legends" (www.legendarymusic.net) koji dan danas nemaju kintu za skuplju opremu ali su im pesme najludje. To je za mene Muzika.

Samo zbog "nike" Patike ja ne trcim brze.

Yep
jeste
Manley is offline   Reply With Quote