A, Dabear, sta ti bi sa Nikolickom? Ne kapiram...
[/QUOTE]
ne valja? a? he,he..Prvo, najvaznije je da su oni svi zadovoljni i da se CD dobro prodaje. Mozda cak i proda svih 100 'iljada koje su odstampali!
Drugo, nemaju sve pesme "tretman" - (zbog budzeta, vremena itd..)
Trece - nisam smeo/mogao nista da presviravam, menjam farbe - a trebalo je puno. Samo sam navukao na grid (jer pola nije bilo kvantizovano

), i promenio / doradio bubanj na pesmama.
Zvukovi su u startu bili losi - pogresne oktave, mrljavo, tanko, neprecizno sa efektima sa sintija (odsecenim kad linija stane!), itd..
Moj pristup / ideja je bio da (neke stvari) zvuce sa live feel-om..sve pesme sa harmonikama, acc gitarama itd, su mega fazon za nju. Malo ciganski / latin fazon, kao nasa Shakira, a ne disko i r&b..to ne radi!
klovn mi mega radi, bubnjevi su super nakucani, Konjak isto (oba su 100% novi drums..) itd..
A onda je (posle mesec dana, pred samo stampanje) trazeno da se mnogo pojacaju vokali (Srbijaa!) i to je malo pokvarilo celu sliku..balansi, komps itd...
A kad se uporedi sa prvim miksevima iz Pinka - razlika je velika. Ana je sama trazila da se miksa ponovo - i sad je prezadovoljna!
A da moze bolje - uvek! Bice i drugih ploca, ali treba sve odraditi dobro od pocetka, a ne spasavati posle...
PS - mozda cu da mixam album Dina Merlina. e to bi trebalo da bude mega, sve su zivi instrumenti (dobro snimljeni u Turskoj!)..na proslom albumu sam radio arr i mix samo na jednoj pesmi..