Girl, don't talk to me no more!
Tesko je oceniti, svaki ima nesto svoje, samo 2 ocenjujem kao neupotrebljiva za svrhu snimanja glasa:
4, 2 i 6 mi se licno najvise svidjaju jer mi nekako odgovaraju za ovaj glas, samo zavisi gde bi glas trebao biti u pesmi, 6 bih stavio svakako, jer je odlicna osnova za dalje modelovanje i procesiranje, 2 mi je isto dobar, cetiri daje malo dublji zvuk i bio bi odlican za glavni vokal. Njega bih opak koristi poslednjeg od svih ovih.
1 mi nije los, ali iako je mozda i najdublji, nesto mi fali, verovatno bi na drugom izvoru zvuka bio bolji, za ovaj ne stima. 3 je lepo neutralan za mene, koristio bih ga za back vokale.
5 mi se cini da je sniman udaljeno, sto mozda nije slucaj, ali tako zvuci. Ne bih ga koristio za ovaj vokal, ostavio bih ga da mi hvata zjale po sobi.
7 je shusko, ali ne mogu da procenim zasto. Iako sam zvuk nije toliko los, na pauzama naprosto upada u uvo sustanje koje nije narocito prijatno. Probacu da ga gejtujem cisto da vidim sta se dobija, ali svakako ga ne bih koristio za ovu namenu kad bih imao izbor ovih drugih. Mada za snimanje pojacala bi radio ok, i to pozadi!

Tada bi njegovo suskanje dalo novu dimenziju gitari