Thread: preampi
View Single Post
Old 04-12-2006, 05:43 PM   #7
Manley
Pro Member

Manley's Avatar

Default Re: Monitori do 350 eura

Ja imam dve Millennia-e STT1 i koristim ih ISKLJUCIVO za Klavir, acc. gitaru, i snimanje prostorije, nekada za OH.

Za rap se koristi AVALON VT737 i on je standard u mnogim studijima na planeti...

nisam ja neprijatelj(cek da dodje perun tek ce biti svasta) samo ti pricam da mislis da mnogo znas i da si otkrio toplu vodu, ali nazalost istina je drugojacija...secam se sebe posle zavrsenog SAE-a...sada se stidim svojih gluposti iz vremena kada sam mislio da "znam". Drugo ovo je otvoren forum i pre nego sto nesto napises trebas da znas da za to snosis i posledice. Neko ce poslusati tvoj savet za genelec i bacice pare kroz prozor, sto u nasim uslovima nije najpozeljnije...zato nisi jedini, nisi prvi ko je nesto probao...i ako ovde ljudima uglavnom fali materijalna strana, veoma dobro znaju sta je dobro i sta treba uzeti i zato su primorani da se bore sa odnosom cena kvalitet.

Koliko vidim vi u Nemackoj imate para i kupujete sve sto izadje u novinama...pa pobogu gde za hip hop i r`n`b... VoxBox i Millennia?????????
Manley is offline   Reply With Quote