Thread: preampi
View Single Post
Old 04-12-2006, 03:31 PM   #4
Max
Pro Member

Default Re: Monitori do 350 eura

Quote:
Originally Posted by Aksez2
Soundkartica zbog toga nema veze zato sto on ima MOTU Karticu a ja RME. Ni jedna ni druga ne uticu mnogo na zvuk. .
Naravno da uticu i to dosta ..... razlika je velika cak i izmedju modela MOTU a

Quote:
Ja imam Focusrite Voicemaster Pro. Neznam koje tebi reko da millennia nije za rap. Stvarno neznam. .
Nema sta ko da ti kaze , sedis i slusas ...... postoje cistiji i koloritniji preampi , lampaeski , tranzistorski , sa trafoima i bez njih .... svaki ima svoju svrhu .... zato ti i kazem , pre nego sto nesto napises , prvo procitaj o tome pa iznesi misljenje , da bi imalo tezinu .....

Quote:
Iskreno te pitam: Jel je moji Focusrite Voicemaster Pro za Rap? Neznam ... mozda nije. Ajd' mi objasni sta treba da ima jedan Channelstrip preko koga se snima Hip Hop ili R'n'B. .
Voicemaster je prilicno gadan preamp , iamo sam ga i nije mi se dopao , mozes da postignes ok rezultate , ali nista vise od toga , sve zavisi koliko cujes i sta zelis da postignes

Quote:
Ja neznam sto se vi odmah ovde palite kao sibice. Ali to je ono tipicno "ja sam, ja imam, ja znam ..." Ja sasvim normalno diskutujem (izvinjavam se zbog toga sto lose pricam srpski - rodjen sam u nemacku, tamo odrasto i tamo zivim) samo sto me vi odma napadate sa recima: ti si nov - a i nista neznas! eeehhh?! Ako je tako, onda ok. Meni nije potrebno da se svadjam ovde snekim.
Ja imam moje misljenje. Vi imate vase. To je ok. .

Nemoj da imas komplekse .... sasvim lepo pricas jezik , a dok nisi pomenuo , niko nije ni znao da si iz nemacke ... ima mnogo ljudi iz raznih zemalja ovde ....pa evo i Manley je iz Svajcarske ..... samo je razlika izmedju onog sto znas i onog sto pricas uocljiva pa ljudi reaguju , nikakva novost da bi se uzbudjivao oko toga , jednostavno citaj po forumu .... ima tu svasta da se nauci , a i ima dosta ozbiljnih ljudi iz posla ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote