Quote:
Originally Posted by Max
@ Aksez 2 ..... shvatam tvoje pravo na izbor , ali ovo sto pricas je besmisleno ( razlicita karta , ali nema veze ) , procitaj po forumu i raspitaj se o clanovima i stvarima pa postuj , ovo je sve malo bez veze ...... millenia definitivno nije za rap i onajkoji je koristi za rap ( a ima druge opcije , mora da se zamisli ) takodje navedi koji focusrite ..... ne mozes pricati ovako nezavrseno ....
Pozdrav
|
Soundkartica zbog toga nema veze zato sto on ima MOTU Karticu a ja RME. Ni jedna ni druga ne uticu mnogo na zvuk. Sve u svemu nije on jedini koji hvali Focusrite.
Ja imam Focusrite Voicemaster Pro. Neznam koje tebi reko da millennia nije za rap. Stvarno neznam.
Iskreno te pitam: Jel je moji Focusrite Voicemaster Pro za Rap? Neznam ... mozda nije. Ajd' mi objasni sta treba da ima jedan Channelstrip preko koga se snima Hip Hop ili R'n'B.
Ja neznam sto se vi odmah ovde palite kao sibice. Ali to je ono tipicno "ja sam, ja imam, ja znam ..." Ja sasvim normalno diskutujem (izvinjavam se zbog toga sto lose pricam srpski - rodjen sam u nemacku, tamo odrasto i tamo zivim) samo sto me vi odma napadate sa recima: ti si nov - a i nista neznas! eeehhh?! Ako je tako, onda ok. Meni nije potrebno da se svadjam ovde snekim.
Ja imam moje misljenje. Vi imate vase. To je ok. Svako ima svoje iskustvo - i to je ok. Samo do sad se jos nije rodio onaj koji kaki zlato.