Quote:
Originally Posted by Bitch
pozz
...ja sam napravio istu odluku oko k2600, a probao i motif, triton i ostatke... mada mozda uzmem motif rack, on uz k2600 je strava.
...ja sam nabavio polovan SCSI hard disk, medjutim u tolikoj sam guzvi da ne mogu ni da ga instaliram (kao ni RAM koji sam uzeo) ... znaci treba ti SCSI hard do 2GB, i treba ti Kurzweil Hard Disk Mounting Kit (oko 50 eura, imas ga u nemackoj, mada sad Artist radi Kurzweil brand, raspitaj se...) dobijes sine za montiranje, sarafcice, specijalni flat kabel za k2600 motherboard i strujni za hard. To je to, ali nosi ga u Artist, ne pokusavaj sam da ga stavis, jer je pakao! Stavljanje RAM-a je lako to mozes da uradis za 2 minute, i spada u User Installable Options, ali HDD nikako !!! Mislim mozes, ali je pravi pakao ako nisi neki profi keyboard serviser!
... to je ludilo, jedva cekam da mi stave taj hdd u moj k2600, tada imas ludilo! BRdo semplova i programa, i smek cele price je da napravis macro koji se ucita svaki put kad ukljucis k2600 u struju ! znaci setujes ga kako god pozelis sa farbama, i napravis bootabilni macro koji se load-uje svaki put kad ukljucis k2600!
eto, nadam se da sam ti pomogao
pozz
|
Pozdrav... naravno da si mi pomogao, zar samo do 2 gb hdd:o ? dobio sam 2 dvd-a sa samplovima .. gdje da to smjestim
Imam u blizini profi servisera tako da ni u ludilu to ne bih sam poku?avao jer sam se vec par puta opekao sa slicnim avanturama kod starijih pravih syntheva
On vec u sebi ima pro?irenje od 128 mb rama tako da s tim nece biti problema.
Ako mi bude potrebna neka druga vrsta pomoci nadam se da ti nece biti problem na pm. ali samo u slucaju da stvarno nemam kud .. da te ne smetam previse i da ne gnjavim druge na forumu koje to ne interesira.
Pozz.