View Single Post
Old 02-12-2006, 06:07 PM   #6
Tomislav
Moderator

Tomislav's Avatar

Default Re: Domace Akapele....

Quote:
Originally Posted by Dean Milenkovic
Jedan od najbrizh programa na svetu je-to je sigurno. "Real world Education"... Casovi su po cetiri sata i isto tako labaratorije. Medjutim obican dan nam je 12 sati. 2 casa i lab. ili cas i 2 lab.

Oprema je vrhunska. Radili smo na ghost console 24 sa 8, i mnoshtvo outboard gear. Radili smo sa roland Fantmom i raznim sound modulima na novim G5 Intel... Mnoshtvo softvera shto je samo razvijeno za ovu skolu. Sledeci mesec ulazimo u svet Pro tulsa i docepacemo se i SSL konsole. Na sajtu vozesh videti studio A b C ...Ja trenutno radim najvishe, tj van shkole u Dubbing stage, jer je to nashe skrosvishte za ljubitelje filmske muzike i zvuka. Tu miksamo soundtracks i sound effects.

shto je najbolje uce nash ponashanju u studiu, biznis strana u industriji plus shto ovog meseca ucim kako da nameshtavo trake. Znaci analog ...Skola je neuporedivo jaka. shto se tice inzinjeringa je najjaca. Sa muzike strane je u prvih pet. Odmah posle Berkley i Julioard-a. ni SAE nije toliko losh, bio sam u njihovom studiu, medjutim ljudi shto rade tamo me ne impresionarijau. znash ti mozesh imati najbolju opremu, ali ako nemahs dobre ljude da te uce njoj onda si ..

ako imash jopsh nekih pitanja ili neshto da te zanima u vezi opreme ili samog aduio polja pitaj..Da mene nehsto zanima, pitacu vas....

Zato sad ajde dajte te vokale breee..
Hehehe imam pitanje... Kako si dospio tamo? Koliko ko?ta? Kako si se upisao ili ?to već? Stra?no mi je dobra ta stvar, moj frend je dobio bro?ure kad su vidjeli njegove 3D radove, ali on je sada u Zg. pa od njega ni?ta ne mogu dobiti...
Tomislav is offline   Reply With Quote