Quote:
Originally Posted by Don Solaris
@Relis: ako već voli? VA, za?to ne pogleda? malo Ion. Ima zanimljive "filtere" i odličan routing - gotovo sličan AN1x, ali ne?to jači (a AN1x je do sada imao jedan od najkompliciranijih routinga među VA). Skini si manual za Ion. Ja sam 80% da ću ga kupiti, vjerovatno u Americi / eBay, sada je već pao na nekih 400$ za one u praktički novom stanju.
|
Eh, vec bi Ion bio ovdje da sam si ga nagledao. Imao sam Micron (to sam kupio impulsno, nakon 30 min isprobavanja), ali joj meni, ne znam.. Nije to zvuk za mene. Nemoj da te odvracam, al meni ti sintevi stvarno nisu nesto. Sve to super kad vidis specifikacije i mogucnosti, al 'bate kak je to hladno dok se svira. Nije mi dozivljaj. Nema kemije. Plus, tipke su srot.
Don, nije da bas obozavam VA, al mislim da ova moja dva (SN2 i Virus Classic) stvarno nisu za bacit. Zasad mi trebaju za neke stvari koje imam u planu, a poslije cu vidjet. Ne bi vise kupovao VA (nedao Bog Novation-u napraviti SN3!

), ali ne vjerujem da bi ove svoje mogao pustiti.
Bez brige, idem polagano u meni pravom smjeru; MS20 i Pulse plus su doma, al ono pravo je 'sitnicu' preskupo za sad (jos kad bi znao koje je to ono pravo

, ali koje god, preskupo je

...).
BTW. Kupi Ion-a novog! Po koliko su u Austriji u klangfarbe-u, oko 650 eura?!? Ne isplati ti se iz Amerike. Ko zna u kakvom bude stanju, greske, drugo napajanje itd.