Quote:
Originally Posted by bassystem
hm, kapiram, ali te gitare definitvno nisu van normalne stereo slike (ili van 100 %)...dakle to su dvije mono gitare, pomjerene u panorami otprilike na 3 i 9 sati (nadam se da me shvatate) a i provjeravao sam na fazmetru, ne idu u kontrafazu, mada su naravno, prilično ra?irene (?to mi je i bio cilj)...ili mo?da grije?im?
mada to nije pretjerano bitno...samo sam htio da vidim da li je i vama snimak iz kompa čistiji, dublji, ?iri....moglo bi se to fino (ponovo) uradit'
|
pa pazi ( ako vec ulazimo u sitna crevca ) ako stereo siris ( fazno ) gitare , one obavezno ulazeu u " kontrafazu " naravno ne potpuno da se potiru ali se fazno pomeraju , mnogo je onda lakse staviti gitare potpuno levo i desno i manje ih fazno rasiriti , nego 3 i 9 i onda ih zesce fazno siriti ,,,,
no nema veze , snimak iz kompa zvuci dublje , sa vise 3d i dinamicki bolje sto opet govori da je u coveku vise nego u opremi .... a Habic je Habic .....
I ono sto su uradili je stvarno 2 d ...... sad posle desetak slusanja me fascinira kako su zapravo uspeli toliko da useru :o
nema veze ..... bitno je da imas svoj korpus delikt .....
Pozdrav