View Single Post
Old 29-11-2006, 04:06 PM   #25
stigma
Member

stigma's Avatar

Default Re: " originalni " Van Gogh "

Quote:
Originally Posted by bassystem
@bole i stigma

fala na dobrim ocjenama...znači mi kad čujem da neko prepozna tu energiju i moj pokušaj da ne pravim kompromise na uštrb kvaliteta. Ali ispostavilo se da nisam bio u pravu. Oni (van gogh) su mislili da to nije komercijalno i da neće dobro da prođe, te su u zadnji čas izbacili spotove za najkomercijalnije pjesme, te su ove ostale u drugom planu. A ja garantujem da smo sa ovim izašli pred narod (na koncertima) napravili dobar zvuk u sali, svima bi se dopalo...bar bi ispali iskreni u pokušaju da napravimo interesantnu muziku...Sad je pitanje da li vam se dopada njihov novi album? Jer svi hvale KOLO kao odličan album a meni je on potpuno bezličan. Eto, ja tako gledam na muziku. Ako ne napravim nešto novo, imam osjećaj da sam pogriješio. Zato ne volim domaću muziku. Niko se ne trudi da ode malo naprijed, svi vrte samo oprobane varijante. Ali to je dobro za "posao"......jebeš takav pos'o

fala još jednom svima
Cega se treba bojati? Pogledaj "leb I sol" - haraju prostorom ex YU a 2/3 ekipe nezna o cemu se radi... Mislim ako imas svoj pravac i guras do kraja onaj 'ko treba ce prepoznai kvalitetu a ostali se i tako slepaju... Zato thumbs up za ovo sta radis. Ako ne profitiras bar ces biti cool

Nije siromasan onaj koji ima nego onaj koji nema...
Nevjeruj zenama koje lazu
MySpace
Myspace II

stigma is offline