Quote:
Originally Posted by bassystem
hm...pa ljudi prva je nedovr?ena....FALI GLAVNI VOKAL
ali bitna je produkcija (?irina zvuka, dubina kick-a, čistoća zvuka)....zar to samo ja čujem??...mislim, pričamo o produkciji, potrudite se da to ne slu?ate na tranzistoru, jer sam tu muziku pravio da dobro zvuči na full range sistem (po mogućnosti dobar) a ne u ono, tv, radio....
.....
|
Ako pricas o produkciji kao ideji .... super je ..... jedino meni posle prezentnog prvog dela kad udju distorzije , sve se povuce u drugi plan , cuje se da su fazno pomerene , nemaju presence i sirene su do mere da se pojavljuje supljina izmedju tih sirenih gitara i sredine mixa ( mene je ovo sirenje jako dugo privlacilo dok nisam shvatio da onda treba da se desi nesto sto ce da spoji to sirenje i ostatak mixa ) .... ali opet , pricajuci u domenu ideje , mozda si to ti bas tako i zamislio .....
Sto se tice mixa , tu imam vise zamerki .... i na kick i na te gitare i jos neke sitnice , mada je sve u principu ok ..... ja se izgleda palim na prezentnije mixeve , pa mi je ovo ( pricam o dist delu ) malo sve zamuljano , kick je povucen i nema definiciju ....
Onaj " elektronski " deo je vec produkcijski meni mnogo blizi .......
Pozdrav