View Single Post
Old 23-11-2006, 03:49 PM   #135
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

Quote:
Originally Posted by bassystem
šta je danas moderno? što danas DJ-evi najviše puštaju? Ako je to minimal-elektro (ili već) tipa tejada, trentemoller, natan fake, j holden onda mi se sviđa, mogao bih to da slušam
hmm, i ja slusam gore pomenute izvodjace ali ne zato sto je to sada moderno.

techno, kao i drugi pravci elektronske muzike neprestano evoluira.
danasnji electro-minimal (barem njegovi kvalitetniji izvodjaci pored vec pomenutih - alex smoke, alex under, villalobos, matthew dear, booka shade, vonstroke, eulberg, ananda, ozgur can, hemmann & kaden, mathew jonson itd..) je po meni klasicna muzika danasnjice.
dosta takve muzike je vise home-listening varijanta, pre nego sto je dancefloor orijentisana.

ne znam sta si mislio pod pojmom "moderna muzika" i zasto si je stavio pod navodnike, a u isto vreme je uporedio sa muzikom za pare.

ako si mislio na motiv pri pravljenju muzike, verujem da je vecina uspesnih ljudi u tom poslu prvenstveno tu zbog ljubavi prema muzici, sto se moze osetiti iz njihovih dela, kao sto se moze odmah osetiti ko je tu samo zbog novca.

poslusajte bilo sta od mathew jonsona, lucien n luciano, stephan bodzin - cucuma itd..

po meni je to glavna podela danasnje muzike, muzika za pare i muzika za dusu, pa bio to i hard techno koji se pravi iz ljubavi prema njemu.
lesha is offline